Македонски автори под лиценцата „Криејтив комонс“
27.03.2008.
Мултимедијална средба со македонски автори што објавуваат под лиценцата „Криејтив комонс“ (светски позната лиценца што овозможува ширење слободна култура) ќе се одржи вечерва во 20.30 часот во културниот центар „Точка“.


Извор: Време, датум на објавување: 29.11.2007