Алекс Букарски, писател и блогер
27.03.2008.

Алекс Букарски е еден од највлијателните и најчитани македонски блогери, ветеран на медиумот кој се истакнува со продуктивноста и провокативноста. Последниот потег насочен кон...

Извор: Време, датум на објавување: 01.12.2007