Кратко одложување на прогласувањето на победникот на Криејтив комонс конкурсот
24.10.2008.
Во очекување на последните гласови од членовите на жирито, победникот на Криејтив комонс конкурсот ќе биде објавен со мало задоцнување од неколку дена.