Автоматско додавање на криејтив комонс лиценца во ПДФ документ
23.07.2008.

Со помош на ЦЦ ПДФ Конверторот лесно и едноставно може да вметнете криејтив комонс лиценца во вашите ПДФ документи. Апликацијата може да ја преземете од тука. По инсталцијата, апликацијата ќе биде додадена како печатач.

Следува видео со инструкции за користење на конверторот: