Преводи и дела на Драги Михајловски на интернет
27.03.2008.

Драми на легендарниот драмски автор Вилијам Шекспир, што кај нас ги преведе Драги Михајловски, ќе бидат објавени во електронска форма на интернет-страницата www.creativecommons.org.mk.

Извор: Дневник, датум на објавување: петок, 22 февруари 2008