Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow 11 драми од В. Шекспир (превод на македоснки: Драги Михајловски
11 драми од В. Шекспир (превод на македоснки: Драги Михајловски
Детали за 11 драми од В. Шекспир (превод на македоснки: Драги Михајловски
ПолеПодаток
Име11 драми од В. Шекспир (превод на македоснки: Драги Михајловски
Опис
Веселите жени од Виндзор Танте за кукуригу
Комедија на забуни Ромео и Јулија
Кротењето на опаката Ричард Трети
Со сила убавина не бидува Кориолан
Од влакно ортома Тимон од Атина
Секое зло за арно  

Збирката ги обединува 11-те драми од Вилијам Шекспир кои на македонски ги преведе Драги Михајловски. На овој начин, читателите имаат можност од едно електронско издание да пристапуваат до саканото дело во било кој момент.

Покрај како пакет, секоја од драмите е достапна за преземање од овој портал и како самостојно електронско издание.

CreativeCommonsLicense
Ова дело е објавено под лиценцата Криејтив комонс Наведи извор-Некомерцијално-Без адаптирани дела. 2.5 Македонија.

Име11 drami od Vilijam Shekspir.pdf
Големина3.13 MB
Типpdf (Mime Type: application/pdf)
Креаторirina
Креирано на: 03/28/2008 09:30
Преземања916 Преземања

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online