Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Детали за Раскази од шести кат - Драги Михајловски
ПолеПодаток
ИмеРаскази од шести кат - Драги Михајловски
Опис

Во печатена форма, делото е објавено во 2003 година и претставува спој на повеќе избрани и 7 нови раскази. Во збирката ќе ги најдете: „Лилјак“ и „Родителски“ од збирката „Речното улиште“; „Мајстор“, „Случка“, „Свртничар“, „ЏИИИ“, „Сведок“, „Месечари“, „Печуркар“ и „Ѓон“ од збирката „Ѓон“; од „Скок со стап“ се расказите „Куќа во Солун“, „Среќна Нова“, „Копиле“, „Поштар“ и „Скок со стап“ додека „Коле“, „Антологичар“, „ЏИВ“, „Милтон“, „Заем“, „Кошница и костум“ и „Тасичо“ се од „Триполската капија“.

Автор на збирката „Раскази од шести кат“ е Драги Михајловски.

Creative Commons License
Ова дело е објавено под лиценцата Криејтив комонс Наведи извор-Некомерцијално-Без адаптирани дела. 2.5 Македонија.

ИмеRaskazi od shesti kat, Dragi Mihajlovski.pdf
Големина3.02 MB
Типpdf (Mime Type: application/pdf)
Креаторirina
Креирано на: 03/03/2008 19:47
Преземања745 Преземања

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online