Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow Нацрт верзија на лиценцата Криејтив комонс 3.0
Детали за Нацрт верзија на лиценцата Криејтив комонс 3.0
ПолеПодаток
ИмеНацрт верзија на лиценцата Криејтив комонс 3.0
Опис
ИмеFinal_CreativeCommons_3.0_licenses_MKD.pdf
Големина419.57 kB
Типpdf (Mime Type: application/pdf)
Креаторfilipn
Креирано на: 10/04/2012 04:57
Преземања589 Преземања

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Carryhealthy.comPharmshop.biz