Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow Последниот македонски хакер
Последниот македонски хакер
Детали за Последниот македонски хакер
ПолеПодаток
ИмеПоследниот македонски хакер
Опис„Последниот македонски хакер“ е втора книга на Дејан Велкоски, збирка раскази, првпат објавена во 2008 година, под псевдонимот С.Ц., како дел од поголема едиција. Овојпат, со малку изменета содржина, збирката излегува како е-книга, под лиценцата на Криејтив Комонс.
ИмеPosledniot-makedonski-haker.pdf
Големина1.01 MB
Типpdf (Mime Type: application/pdf)
КреаторVelkoski
Креирано на: 11/21/2011 14:39
Преземања3054 Преземања

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online