Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow Сузан - Џеси Блејз (превод: Игор Новески)
Сузан - Џеси Блејз (превод: Игор Новески)
Детали за Сузан - Џеси Блејз (превод: Игор Новески)
ПолеПодаток
ИмеСузан - Џеси Блејз (превод: Игор Новески)
Опис

Големата енигма, авторот кој припаѓа на феноменот наречен „писатели без идентитет”, што значи писатели кои радикално го избегнуваат публицитетот, конечно во електронски формат. Неговите песни се шират по директен контакт на пријатели и познајници – електронска пошта, СМС-пораки, писма, графити, најчесто без потпис на авторот, па и под различни имиња.

Читателите за него не знаат каде е роден, како изгледа, дали постои како единствена личност, на кој начин заработува. Концептот на антиавторство е поврзан со концептот на сечија поезија, што ќе каже не е битно кој пишува, туку каков ефект и впечатоци побудува текстот кај читателот.

ИмеS2.pdf
Големина1.71 MB
Типpdf (Mime Type: application/pdf)
Креаторirina
Креирано на: 11/22/2010 16:31
Преземања403 Преземања

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online