Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow Ендрју, љубов и други непогоди - Жарко Кујунџиски
Ендрју, љубов и други непогоди - Жарко Кујунџиски
Детали за Ендрју, љубов и други непогоди - Жарко Кујунџиски
ПолеПодаток
ИмеЕндрју, љубов и други непогоди - Жарко Кујунџиски
ОписВо книгата Ендрју, љубов и други непогоди (2004) е поместена истоимената драма во друштво со две други: Трета врата (2001) и Девиците од исток сонуваат секс и/ли љубов (1998). Во секој од овие текстови Жарко Кујунџиски толкува инакви актерски судри и обработува инаква драмска поетика: од реалистичен дискурс, преку драма на апсурд, до постмодерен театар. Книгата првпат е објавена во 2004 година, а веќе од следната година тиражот беше исцрпен. Ова е втора шанса.
ИмеEndrju, ljubov i drugi nepogodi - Zharko Kujundjiski.pdf
Големина685.16 kB
Типpdf (Mime Type: application/pdf)
Креаторirina
Креирано на: 02/25/2010 14:14
Преземања604 Преземања

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?Communia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online