Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow Ендрју, љубов и други непогоди - Жарко Кујунџиски
Ендрју, љубов и други непогоди - Жарко Кујунџиски
Детали за Ендрју, љубов и други непогоди - Жарко Кујунџиски
ПолеПодаток
ИмеЕндрју, љубов и други непогоди - Жарко Кујунџиски
ОписВо книгата Ендрју, љубов и други непогоди (2004) е поместена истоимената драма во друштво со две други: Трета врата (2001) и Девиците од исток сонуваат секс и/ли љубов (1998). Во секој од овие текстови Жарко Кујунџиски толкува инакви актерски судри и обработува инаква драмска поетика: од реалистичен дискурс, преку драма на апсурд, до постмодерен театар. Книгата првпат е објавена во 2004 година, а веќе од следната година тиражот беше исцрпен. Ова е втора шанса.
ИмеEndrju, ljubov i drugi nepogodi - Zharko Kujundjiski.pdf
Големина685.16 kB
Типpdf (Mime Type: application/pdf)
Креаторirina
Креирано на: 02/25/2010 14:14
Преземања585 Преземања

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Carryhealthy.comPharmshop.bizPharmausabuyonline.comIvantagehealth.netBestpillelement.winPharmapillsdiscount.comLifestore24x7.comPharmashopbiz.com
buy cialis levitra viagra
how can i buy viagra in us
prednisone to buy uk
cheap generic cialis uk online
viagra cialis levitra online australia
best viagra to buy online
prednisone mail order
where to buy generic cialis onlineviagra cialis levitra online australiabest viagra to buy onlineprednisone mail orderwhere to buy generic cialis online