Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow Управување со ИТ услуги
Детали за Управување со ИТ услуги
ПолеПодаток
ИмеУправување со ИТ услуги
Опис

Управување со ИТ услуги (IT Service Management)

Блог за актуелни теми од областа на ИТ технологиите како управување со ИТ услуги, информациска безбедност итн.

ИмеНепознато
ГолеминаLink
Типcom/ (Mime Type: link)
Креаторana.meskovska@tpconsultin
Креирано на: 02/22/2010 10:54
Преземања7 Преземања

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?Communia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online