Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow Т&П Методологија за имплементација на ИТСМ според ИСО 20000
Детали за Т&П Методологија за имплементација на ИТСМ според ИСО 20000
ПолеПодаток
ИмеТ&П Методологија за имплементација на ИТСМ според ИСО 20000
Опис

Методологијата за имплементација на Систем за управување со ИТ услуги според ИСО 20000:2005 на Трајковски & Партнери Консалтинг е креирана на база на светски најдобри пракси и е испробана на низа проекти успешно реализирани од Т&П Консалтинг.

ИмеT&P Methodology for implementation of ITSMS v2.pdf
Големина550.23 kB
Типpdf (Mime Type: application/pdf)
Креаторana.meskovska@tpconsultin
Креирано на: 02/17/2010 12:01
Преземања20 Преземања

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online