Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow Т&П Методологија за имплементација на систем за управување со безбедност на информации според ИСО 27
Детали за Т&П Методологија за имплементација на систем за управување со безбедност на информации според ИСО 27
ПолеПодаток
ИмеТ&П Методологија за имплементација на систем за управување со безбедност на информации според ИСО 27
Опис

Методологија за имплементација на систем за управување со безбедност на информации според ИСО 27001:2005 на Трајковски & Партнери Консалтинг е креирана на база на светски најдобри пракси и е испробана на низа проекти успешно реализирани од Т&П Консалтинг.�

ИмеT&P Methodology for implementation of ISMS v2.pdf
Големина559.53 kB
Типpdf (Mime Type: application/pdf)
Креаторana.meskovska@tpconsultin
Креирано на: 02/17/2010 11:47
Преземања13 Преземања

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online