Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow Методологија за имплементација на Интегриран управувачки систем
Детали за Методологија за имплементација на Интегриран управувачки систем
ПолеПодаток
ИмеМетодологија за имплементација на Интегриран управувачки систем
Опис

Методологијата за имплементација на интегриран систем за управување со квалитет и безбедност на информации според ИСО 9001:2008 и ИСО 27001:2005 на Трајковски & Партнери Консалтинг е креирана на база на светски најдобри пракси и е испробана на низа проекти успешно реализирани од Т&П Консалтинг.

ИмеT&P Methodology for implementation of IQISMS v3.pdf
Големина579 kB
Типpdf (Mime Type: application/pdf)
Креаторana.meskovska@tpconsultin
Креирано на: 02/17/2010 11:41
Преземања23 Преземања

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online