Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow С(о)вршени соништа - Игор Ивановски
С(о)вршени соништа - Игор Ивановски
Детали за С(о)вршени соништа - Игор Ивановски
ПолеПодаток
ИмеС(о)вршени соништа - Игор Ивановски
ОписИма времиња кога веруваш само на тоа што го чувствуваш. Има времиња кога го чувствуваш само тоа што го сонуваш. Има времиња кога сфаќаш дека си се открил самиот себеси, а поезијата е храна која ти отвара можност да се истражуваш. Оваа збирка е само мал, искрен сегмент од авторот.
ИмеS(o)vrsheni sonishta - Igor Ivanovski.pdf
Големина2.18 MB
Типpdf (Mime Type: application/pdf)
Креаторirina
Креирано на: 09/07/2009 13:12
Преземања1754 Преземања

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online