Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow Б. (или поезија за луѓето кои презираат поезија)
Б. (или поезија за луѓето кои презираат поезија)
Детали за Б. (или поезија за луѓето кои презираат поезија)
ПолеПодаток
ИмеБ. (или поезија за луѓето кои презираат поезија)
Опис
Збирка антипоетски текстови што победи на анонимен конкурс. Жирито во состав: проф. д-р Драги Михајловски и проф. д-р Ангелина Бановиќ-Марковска, од сите пристигнати ракописи, едногласно и неприкосновено ја прогласи токму оваа збирка за најдобра и ја одбра за печатење.

По исрпување на тиражот, а и во склад со претходното ветување, најпосле и електронско издание на истата, под Криејтив Комонс.
ИмеB..pdf
Големина341.33 kB
Типpdf (Mime Type: application/pdf)
КреаторVnukot
Креирано на: 07/09/2008 16:06
Преземања757 Преземања

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Carryhealthy.comPharmshop.bizPharmausabuyonline.comIvantagehealth.netBestpillelement.winPharmapillsdiscount.comLifestore24x7.comPharmashopbiz.com