Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow Пи_најдувач
Пи_најдувач
Детали за Пи_најдувач
ПолеПодаток
ИмеПи_најдувач
ОписПрограма за пресметување на Пи со n-ти децимал.
Програмата е со отворен код. Работи на ГНУ/Линукс.
Ако сакате да ја отворите на windows, тогаш симнете го овај фајл и dotnet2.0 redistributable.
Ако сакате да играте со изворниот симнете моно.
ИмеПи_најдувач.zip
ГолеминаПразно
Типzip (Mime Type: application/zip)
Креаторmeta
Креирано на: 11/15/2007 05:53
Преземања486 Преземања

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online