Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow „Луѓе на кои не им се отвора падобранот“ од Алекс Букарски
„Луѓе на кои не им се отвора падобранот“ од Алекс Букарски
Детали за „Луѓе на кои не им се отвора падобранот“ од Алекс Букарски
ПолеПодаток
Име„Луѓе на кои не им се отвора падобранот“ од Алекс Букарски
Опис
Книгата „Луѓе на кои не им се отвора падобранот“ од Алекс Букарски, во која авторот ги опишува двете фази од својот живот, во 2007 г. ја освои првата награда на конкурсот „Новите“, организиран од Темплум. Збирката раскази се состои од текстови објавувани на блогот www.bukarski.com. Популарниот Букаро на свој типично експлицитен начин ги пренесува неговите ставови и погледи за современиот урбан живот во Македонија.

CreativeCommonsLicense

Ова дело е објавено под лиценцата Криејтив комонс Наведи извор-Некомерцијално 2,5 Македонија.

Имеbukarski-luge-na-koi-ne-im-se-otvora-padobranot.pdf
Големина727.11 kB
Типpdf (Mime Type: application/pdf)
Креаторmeta
Креирано на: 11/21/2007 09:05
Преземања3637 Преземања

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Carryhealthy.comPharmshop.bizPharmausabuyonline.comIvantagehealth.netBestpillelement.winPharmapillsdiscount.comLifestore24x7.comPharmashopbiz.com