Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
„Луѓе на кои не им се отвора падобранот“ од Алекс Букарски
Детали за „Луѓе на кои не им се отвора падобранот“ од Алекс Букарски
ПолеПодаток
Име„Луѓе на кои не им се отвора падобранот“ од Алекс Букарски
Опис
Книгата „Луѓе на кои не им се отвора падобранот“ од Алекс Букарски, во која авторот ги опишува двете фази од својот живот, во 2007 г. ја освои првата награда на конкурсот „Новите“, организиран од Темплум. Збирката раскази се состои од текстови објавувани на блогот www.bukarski.com. Популарниот Букаро на свој типично експлицитен начин ги пренесува неговите ставови и погледи за современиот урбан живот во Македонија.

CreativeCommonsLicense

Ова дело е објавено под лиценцата Криејтив комонс Наведи извор-Некомерцијално 2,5 Македонија.

Имеbukarski-luge-na-koi-ne-im-se-otvora-padobranot.pdf
Големина727.11 kB
Типpdf (Mime Type: application/pdf)
Креаторmeta
Креирано на: 11/21/2007 09:05
Преземања3638 Преземања

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Carryhealthy.comPharmshop.bizPharmausabuyonline.comIvantagehealth.netBestpillelement.winPharmapillsdiscount.comLifestore24x7.comPharmashopbiz.com
buy cialis levitra viagra
how can i buy viagra in us
prednisone to buy uk
cheap generic cialis uk online
viagra cialis levitra online australia
best viagra to buy online
prednisone mail order
where to buy generic cialis onlineviagra cialis levitra online australiabest viagra to buy onlineprednisone mail orderwhere to buy generic cialis online