Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow Активно граѓанско учество
Активно граѓанско учество

ДокументиДодадено на

Подреди по : Име | Датум | Погледи [ Растечко ]
Презентација на Ивана Томовска на тема: „Активно Граѓанство, локални власти и граѓанско општество“ од одржаната Тркалезна Маса на 07.07.2009 од страна на Метаморфозис.
Презентација на Наде Наумовска на тема: „Активно Граѓанско Учество“ од одржаната Тркалезна Маса на 07.07.2009 од
Асоцијацијата на агенции за локална демократија (АЛДА) цврсто верува дека граѓаните ја имаат клучната улога во процесот на градење на Европа и целосно е посветена на концептот за активно европско граѓанство. Свесна за важноста од понатамошно осмислување на овој концепт и за потребата од развивање на нови алатки со цел да го
поттикне учеството на граѓаните на сите нивоа, таа промовира нов амбициозен проект кој што воглавно се состои од најразлични обуки од областа на активното европско граѓанство.
A civic Assessment
Adopted by the Congress of Local and Regional Authorities of Europe
(10th session – 21 May 2003 – Appendix to the Recommendation 128)
Report by the Steering Committee on Local and Regional Democracy (CDLR)
prepared with the collaboration of Professor Gerry Stoker

Adopted by the CDLR at its 25th meeting, 7-9 June 2000
Усвоен на Конференцијата на ИНГО на седницата одржана на 1 октомври 2009
<< Почеток < Претходна 1 2 Следна > Крај >>
Резултати 1 - 10 од 11

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?Communia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online