Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow Активно граѓанско учество
Активно граѓанско учество

ДокументиДодадено на

Подреди по : Име | Датум | Погледи [ Растечко ]
Презентација на Ивана Томовска на тема: „Активно Граѓанство, локални власти и граѓанско општество“ од одржаната Тркалезна Маса на 07.07.2009 од страна на Метаморфозис.
Презентација на Наде Наумовска на тема: „Активно Граѓанско Учество“ од одржаната Тркалезна Маса на 07.07.2009 од
Асоцијацијата на агенции за локална демократија (АЛДА) цврсто верува дека граѓаните ја имаат клучната улога во процесот на градење на Европа и целосно е посветена на концептот за активно европско граѓанство. Свесна за важноста од понатамошно осмислување на овој концепт и за потребата од развивање на нови алатки со цел да го
поттикне учеството на граѓаните на сите нивоа, таа промовира нов амбициозен проект кој што воглавно се состои од најразлични обуки од областа на активното европско граѓанство.
A civic Assessment
Adopted by the Congress of Local and Regional Authorities of Europe
(10th session – 21 May 2003 – Appendix to the Recommendation 128)
Report by the Steering Committee on Local and Regional Democracy (CDLR)
prepared with the collaboration of Professor Gerry Stoker

Adopted by the CDLR at its 25th meeting, 7-9 June 2000
Усвоен на Конференцијата на ИНГО на седницата одржана на 1 октомври 2009
<< Почеток < Претходна 1 2 Следна > Крај >>
Резултати 1 - 10 од 11

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
safest place to buy levitra online
viagra buy online india
prednisone online sales
where to buy generic cialis online safely
buy levitra ireland
where can i buy viagra in nz
buy prednisone online australia
buy viagra cialis or levitra
buy levitra ireland
where can i buy viagra in nz
buy prednisone online australia
buy viagra cialis or levitra