Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow Стручна литература
Стручна литература
Технички упатства и прирачници.

ДокументиДодадено на

Подреди по : Име | Датум | Погледи [ Растечко ]
Презентации на содржините по Македонски јазик и литература за трета година средно стручно четиригодишно образование
Програма за ревитализација на Вратничко езеро и негово промовирање во рекреативен центар на регионот
Уште една верзија на зошто CFL, а не обични светилки со волфрамово влакно.

Методологијата за имплементација на Систем за управување со ИТ услуги според ИСО 20000:2005 на Трајковски & Партнери Консалтинг е креирана на база на светски најдобри пракси и е испробана на низа проекти успешно реализирани од Т&П Консалтинг.

Методологија за имплементација на систем за управување со безбедност на информации според ИСО 27001:2005 на Трајковски & Партнери Консалтинг е креирана на база на светски најдобри пракси и е испробана на низа проекти успешно реализирани од Т&П Консалтинг.�

Методологијата за имплементација на интегриран систем за управување со квалитет и безбедност на информации според ИСО 9001:2008 и ИСО 27001:2005 на Трајковски & Партнери Консалтинг е креирана на база на светски најдобри пракси и е испробана на низа проекти успешно реализирани од Т&П Консалтинг.

Теми:
- Претприемништво за почетници
- Како да изработам бизнис план?
- Остварување на плановите
Методологијата за имплементација на Систем за управување со квалитет според ИСО 9001:2008 на Трајковски & Партнери Консалтинг е креирана на база на светски најдобри пракси и е испробана на низа проекти успешно реализирани од Т&П Консалтинг.
<< Почеток < Претходна 1 2 Следна > Крај >>
Резултати 1 - 10 од 14

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?Communia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online