Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow Софтвер
Софтвер
Софтверски решенија и апликации објавени со помош на слободни лиценци.

ДокументиДодадено на

Подреди по : Име | Датум | Погледи [ Растечко ]
Програма за пресметување на Пи со n-ти децимал.
Програмата е со отворен код. Работи на ГНУ/Линукс.
Ако сакате да ја отворите на windows, тогаш симнете го овај фајл и dotnet2.0 redistributable.
Ако сакате да играте со изворниот симнете моно.

Сајт наменет за слободен Софтвер

Во овој сајт стојат програми кои ги направив самиот, наскоро ќе има и програми и од други со отворен код.

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online