Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow Софтвер
Софтвер
Софтверски решенија и апликации објавени со помош на слободни лиценци.

ДокументиДодадено на

Подреди по : Име | Датум | Погледи [ Растечко ]
Програма за пресметување на Пи со n-ти децимал.
Програмата е со отворен код. Работи на ГНУ/Линукс.
Ако сакате да ја отворите на windows, тогаш симнете го овај фајл и dotnet2.0 redistributable.
Ако сакате да играте со изворниот симнете моно.

Сајт наменет за слободен Софтвер

Во овој сајт стојат програми кои ги направив самиот, наскоро ќе има и програми и од други со отворен код.

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
safest place to buy levitra online
viagra buy online india
prednisone online sales
where to buy generic cialis online safely
buy levitra ireland
where can i buy viagra in nz
buy prednisone online australia
buy viagra cialis or levitra
buy levitra ireland
where can i buy viagra in nz
buy prednisone online australia
buy viagra cialis or levitra