Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow Линкови и дела (Пријавување и преземање) arrow Блогови и др. веб-сајтови
Блогови и др. веб-сајтови
Блогови или веб-сајтови од друг вид (портфолија итн.) кои се целосно лиценцирани под Криејтив комонс.

ДокументиДодадено на

Подреди по : Име | Датум | Погледи [ Растечко ]

погледконПМА

Блог за илузии кои се превртуваат, соништа кои се варат во црвени котли и време каде месечината се рони....

Го затворам своето десно око,
се сместувам на железниот трон
под масивните бетонски столбови
и започнувам да споредувам:
бројни со небројни именки,
бојата на рекламите со онаа на автобусите,
луѓето кои пристигнуваат, луѓето кои заминуваат
и нивната висина со висината на мојата патика...

Документот е линкуван до :http://zdravzivotmk.blogspot.com/ Врската е создадена на :Fri, 2008-Apr-18 01:02
Документот е линкуван до :http://zatomi.blogspot.com/ Врската е создадена на :Tue, 2008-Apr-01 00:19
Сите права задржани. Објавување на текстови во некомерцијални изданија (од било кој медиум) е допуштено само ако има и линк до овој блог. Објавување на текстови во комерцијални изданија (од било кој медиум) се наплаќа и е потребна дозвола од авторот.

„ИО фото“ е фотоблог на млад уметник од Скопје, кој ги споделува своите фотографии од Македонија. Тематиката е најразновидна, од пејзажи и архитектура, до луѓе и статуи. Во сите случаи се работи за дела со висок квалитет, кои се достапни во мала и поголема верзија.

CreativeCommonsLicenseОвој блог е заштитен со Криејтив комонс лиценцата:
Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported

Leonova

Блогот на Дуле Варваринот

Блогот на Дуле Варваринот е сајбер просторот каде што се кријат неговите мрачни и светли мисли и дела изразени во неговата проза и поезија. Непризнаениот млад писател- студент кој пишува на својот блог, навикнат на омаложување и оспорување, кој подобро се снаоѓа во реалноста отколку во сајбер просторот повремено прашувајќи се што работи тука, и потоа веднаш одговарајќи си - пишува, пишува и мазохистички си го посакува својот трнлив пат.Оти тоа е патот на писателите.   

Блогот на ицко, слобода на умот се занимава со слободното размислување

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online