Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела

upload.jpg

Ако веќе имате дела објавени под Криејтив комонс, поставете линк до нив. Ако сте автори на дела кои би ги објавиле под Криејтив комонс, а немате простор на веб за тоа, може да го искористите овој портал.

Секој нов автор најпрво треба да го регистрира своето членство на порталот, доколку сака да постави свое дело или линк до истото со цел да биде достапно за останатите посетители.

Објавените дела и додадените линкови потоа стануваат достапни за пребарување, така што посетителите можат да ги преземаат, посетуваат и употребуваат, секако под условите кои авторот ги навел. Информирајте се повеќе!

 
Почетна
Промоција на Криејтив комонс во Неготино Испечати Е-пошта
3.12.2007.
Промоцијата на лиценците Криејтив комонс продолжи со настанот во Неготино кој се случи во петокот, на 2-ри ноември, на кој воедно беа изложени делата на младиот уметник Методи Ангелов. Присутните имаа можност да погледнат голема палета на фотографии од овој уметник, после што следеше промоцијата на лиценците. И овој пат, воведот го презеде Роберт Алаѓозовски од Контрапункт, додека претставниците од Метаморфозис го заокружија настанот покажувајќи ја конкретната примена на лиценците во пракса. По завршетокот на случувањето, присутните покажаа изненадувачки интерес за лиценците, кој го изразија преку собирање промотивен материјал, но и поставување конкретни прашања за примената на овој тип лиценци. Промоцијата на Криејтив комонс во Неготино, беше втора од серијата настани кои започнаа со настанот во Струмица.
 
< Претходно   Следно >

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online