Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow ЧПП (FAQs) arrow За Creative Commons arrow Што ќе се случи ако некој се обиде да заштити дело лиценцирано со CC преку алатки за управување со д
Што ќе се случи ако некој се обиде да заштити дело лиценцирано со CC преку алатки за управување со д Испечати Е-пошта
21.06.2007.
Ако некој користи DRM алатки за да ограничи одредени права дадени со лиценцата, тоа лице ја прекршува лиценцата. Сите наши лиценци им забрануваат на корисниците на лиценците „делото да го дистрибуираат со какви било технолошки мерки кои го контролираат пристапот до или употребата на делото на начин кој е неконзистентен со условите од овој договор за лиценца."
 
< Претходно   Следно >

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online