Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow ЧПП (FAQs) arrow За Creative Commons arrow Кому му служи или кого го застапува Creative Commons?
Кому му служи или кого го застапува Creative Commons? Испечати Е-пошта
21.06.2007.
Creative Commons им служи на креаторите и корисниците на креативни дела и на јавниот интерес кој има бенефиции од поголемата соработка со користење на креативни материјали. Ние им помагаме на луѓето кои сакаат да ја лиценцираат својата работа со великодушни услови, луѓето кои сакаат креативно да ги искористат овие дела и луѓето кои имаат корист од ваквата симбиоза. Се надеваме дека наставниците, истражувачите, научниците, писателите,. фотографите, филмаџиите, музичарите, графичките дизајнери, Веб хобистите - како и слушателите, читателите и гледачите - ќе имаат корист од употребата на овие алатки.
 
< Претходно   Следно >

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online