Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow ЧПП (FAQs) arrow Користење на лого arrow Дали можам да ги менувам логоата на Creative Commons за тие подобро да изгледаат на мојот сајт или с
Дали можам да ги менувам логоата на Creative Commons за тие подобро да изгледаат на мојот сајт или с Испечати Е-пошта
21.06.2007.
Ве молиме да не го менувате нашето лого за тоа подобро да изгледа на вашиот сајт или дело. Нашите копчиња „Некои права се задржани“ и „Нема задржани права“ треба да се користат конзистентно бидејќи тие се наша трговска марака и суштински дел од нашиот систем за лиценцирање. Можете да ги користите и копчињата за елементите на лиценците кои се црно-бели за да сигнализирате дека вашето дело или сајт е лиценцирано според релевантната лиценца на Creative Commons; и ова е објаснет на нашата страница за политиките .
 
< Претходно

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online