Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow ЧПП (FAQs) arrow Користење на лого arrow Сакам логоата на Creative Commons да ги инкорпорирам на мојот веб-сајт или дело, дали можам да го на
Сакам логоата на Creative Commons да ги инкорпорирам на мојот веб-сајт или дело, дали можам да го на Испечати Е-пошта
21.06.2007.
Вие сте добредојдени да ги инкорпорирате логоата на Creative Commons на вашиот веб-сајт или на делото ако тоа го сторите во согласност со нашата страница за политиките . Во основа, ние овластуваме само употреба на корпоративното лого на Creative Commons (тоа е името Creative Commons и „CC“ во круг) за поврзување со нашиот веб-сајт, а нашите копчиња „Некои права се задржани“ и „Нема задржани права“ како и нашите копчињата за елементите на лиценцата (т.е., копчето за лиценцата Attribution, копчето за лиценцата NonCommercial, итн.) треба да се користат за поврзување со нашите соодветни лиценци.
 
< Претходно   Следно >

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online