Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow ЧПП (FAQs) arrow Технички прашања arrow Сакам на корисниците на мојот сајт да им дадам опција за лиценцирање со Creative Commons. Како да го
Сакам на корисниците на мојот сајт да им дадам опција за лиценцирање со Creative Commons. Како да го Испечати Е-пошта
21.06.2007.
На вашиот сајт можете директно да го интегирате програмскиот код за селекција на Creative Commons лиценца. Ова може да биде корисно ако имате апликација или веб-сајт кој на луѓето им овозможува да придонесат содржина и ако сакате да им ја дадете опцијата за примена на лиценците на Creative Commons за нивните дела. Ова е прирачникот чекор-по-чекор за тоа како да го интегрирате нашиот програмски код за селекција на лиценци на вашиот веб-сајт. Ние, исто така, имаме и API на веб услуги за интеграција во секоја апликација.
 
Следно >

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online