Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow ЧПП (FAQs) arrow Kористење на лиценцирани де arrow Што се случува ако сакам поинаку да користам едно дело?
Што се случува ако сакам поинаку да користам едно дело? Испечати Е-пошта
21.06.2007.
Ако сакате едно дело лиценцирано со Creative Commons да го употребите на начин кој не е дозволен во условите од лиценцата на Creative Commons, треба да го контактирате креаторот и/или давачот на лиценцата и да побарате дозвола од него. Ако делото лиценцирано со Creative-Commons го користите на начин спротивен со условите од лиценцата на Creative Commons, вашето право за користење на делото прекинува и би можеле да бидете тужени за прекршување на авторските права.
 
< Претходно   Следно >

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online