Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow ЧПП (FAQs) arrow Kористење на лиценцирани де arrow Што значи копчето „Некои права се задржани“ на Creative Commons? Што прави лиценцата на Creative Com
Што значи копчето „Некои права се задржани“ на Creative Commons? Што прави лиценцата на Creative Com Испечати Е-пошта
21.06.2007.
Лиценцата на Creative Commons е сигнал за вас дека можете да го користите делото без да треба да барате дозвола од индивидуалниот креатор или давач на лиценца - под услов делото да го користите на начин кој го дозволува лиценцата на Creative Common. Commons тапијата ги дава клучните услови за вашето користење на тоа дело.
 
< Претходно   Следно >

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online