Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow ЧПП (FAQs) arrow Kористење на лиценцирани де arrow Значи, „NonCommercial“ (некомерцијално) значи дека делото не може да се користи комерцијално?
Значи, „NonCommercial“ (некомерцијално) значи дека делото не може да се користи комерцијално? Испечати Е-пошта
21.06.2007.
Не целосно. Опцијата за NonCommercial лиценца значи дека преку лиценцата на Creative Commons не ги добивате комерцијалните права. Вие секогаш можете директно да му се обратите на давачот на лиценцата, за да видите дали тој посебно ќе ви даде лиценца за комерцијалните права.
 
< Претходно   Следно >

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online