Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow ЧПП (FAQs) arrow Kористење на лиценцирани де arrow Дали Creative Commons ќе ми даде дозвола за да користам некое дело?
Дали Creative Commons ќе ми даде дозвола за да користам некое дело? Испечати Е-пошта
21.06.2007.
Дозволата не е наша за да ја даваме. Creative Commons едноставно става на располагање лиценци и алатки, за да им овозможи на креаторите и на давачите на лиценците да ги лиценцираат своите дела на пофлексибилен начин. Со ставањето на Creative Commons лиценца на некое дело, креаторот или давачот на лиценцата одлучил јасно да им сигнализира на членовите на јавноста, како што сте вие, дека можат да го користат делото без да треба да побараат дозвола за тоа - под услов делото да го користат на начин кој е во согласност со условите од лиценцата.
 
Следно >

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online