Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow ЧПП (FAQs) arrow Лиценцирање на дела arrow Дали Creative Commons ќе ми помогне да ја спроведам мојата лиценца?
Дали Creative Commons ќе ми помогне да ја спроведам мојата лиценца? Испечати Е-пошта
21.06.2007.
За жал, Creative Commons нема дозвола да дава правен совет или правни услуги за да ви помогне со спроведуавњето на лиценците. Не можеме да си дозволиме да обезбедуваме никакви дополнителни услуги конкретни за вашата ситуација и, во никој случај, нашата мисја не опфаќа обезбедување на вакви услуги. Ние не сме правна фирма. Во многу сме како правен печат за самопомош што нуди обрасци документација – без никакви трошоци – за вие да ги користите онака како што сметате дека вам ви одговара.

Сепак, ако сте во САД, можеби ќе можете да најдете соодветно квалификауван волонтер адвокат во вашата област од овој сајт . Ако сте во Австралија, Arts Law Centre of Australia можеби ќе може да ве поврзат со волонтер адвокат.

 
< Претходно   Следно >

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online