Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow ЧПП (FAQs) arrow Лиценцирање на дела arrow Што се случува кога сопственикот на авторските права вели дека нејзиното дело е лиценцирано со две р
Што се случува кога сопственикот на авторските права вели дека нејзиното дело е лиценцирано со две р Испечати Е-пошта
21.06.2007.
Како корисник, можете да одберете да го користите делото според која било лиценца. Обично, ако оној кој ја дава лиценцата го нуди истото дело под две различни лиценци, на јавноста и дава да избира меѓу нив. На пример, ако фотографијата е лиценцирана со една лиценца со некомерцијална одредба, плус посебна лиценца со NoDerivatives одредба, тоа не значи дека двете одредби важат заедно. Ако сопственикот сака двете да важат заедно, таа треба да биде сигурна да избере една лиценца што ги содржи двете одредби.
 
< Претходно   Следно >

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online