Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow ЧПП (FAQs) arrow Лиценцирање на дела arrow Дали ми е потребно обележување за авторски права за да го заштитам моето дело?
Дали ми е потребно обележување за авторски права за да го заштитам моето дело? Испечати Е-пошта
21.06.2007.
Не треба да користите обележување за авторски права, за да осигурате заштита на авторските права. Сепак, обележувањето за авторски права може да биде корисно бидејќи јасно им сигнализира на луѓето дека верувате дека поседувате авторски права за вашето дело и со кого да контактираат.
 
< Претходно   Следно >

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online