Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow ЧПП (FAQs) arrow Лиценцирање на дела arrow Дали ставањето на Creative Commons лиценца на моето дело е исто или е алтернатива на регистрирањето
Дали ставањето на Creative Commons лиценца на моето дело е исто или е алтернатива на регистрирањето Испечати Е-пошта
21.06.2007.
Не. Ставање на Creative Commons лиценца на вашето дело не ви ја дава истата, слична или алтернативна заштита на регистрирање на вашето авторско право. Creative Commons лиценците се ставаат дополнително, покрај постоечкото авторско право.
 
< Претходно   Следно >

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online