Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow ЧПП (FAQs) arrow Лиценцирање на дела arrow Дали треба да го регистрирам моето авторско право?
Дали треба да го регистрирам моето авторско право? Испечати Е-пошта
21.06.2007.
Во најголем број јурисдикции, регистрирањето не е задолжително. Меѓутоа, за креаторите во САД регистрација може да се добие и тоа се советува, за да можете да го остварите вашето авторско право на суд. За креаторите во САД, треба да проверите на ‘Copyright Basics ’ страницата на Канцеларијата за авторски права на САД, каде што е објаснето повеќе за регистрирањето на авторски права.
 
< Претходно   Следно >

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online