Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow ЧПП (FAQs) arrow Лиценцирање на дела arrow Дали треба да потпишам нешто или да се регистрирам за да добијам Creative Commons лиценца?
Дали треба да потпишам нешто или да се регистрирам за да добијам Creative Commons лиценца? Испечати Е-пошта
21.06.2007.
Не. Creative Commons лиценците се дизајнирани да бидат ставени на вашето дело и да бидат обврзувачки за лицата кои го користат вашето дело врз основа на нивното известување од копчето Creative Commons „Некои права задржани“ (или „Нема задржани права“ во случај на посветување на јавниот домен) и изјавата дека делото е со Creative Commons лиценца.

Не водиме евиденција или регистер кои креативни дела се лиценцирани со Creative Commons лиценца. Ние ги правиме лиценците, кодот и алатките што ви се на располагање да ги користите или не, како сакате.

 
< Претходно   Следно >

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Order Cheap Female Viagra (Sildenafil) Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online
Buy Cheap Cialis Professional Online
Buy Cheap Flagyl Online
Buy Cheap Malegra DXT Online
buy levitra in new zealand
viagra buy online usa
buy prednisone 10mg
cialis viagra cheap
buy generic levitra with dapoxetine
viagra tablets for male online shopping in india
buy prednisone online cheap
buy generic viagra cialis levitra
Buy Cheap Malegra DXT Online
Buy Cheap Nolvadex Online
Buy Cheap Levitra Online