Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела

upload.jpg

Ако веќе имате дела објавени под Криејтив комонс, поставете линк до нив. Ако сте автори на дела кои би ги објавиле под Криејтив комонс, а немате простор на веб за тоа, може да го искористите овој портал.

Секој нов автор најпрво треба да го регистрира своето членство на порталот, доколку сака да постави свое дело или линк до истото со цел да биде достапно за останатите посетители.

Објавените дела и додадените линкови потоа стануваат достапни за пребарување, така што посетителите можат да ги преземаат, посетуваат и употребуваат, секако под условите кои авторот ги навел. Информирајте се повеќе!

 
Почетна
Криејтив комонс конкурс: избрани фотографиите од потесниот круг Испечати Е-пошта
17.10.2008.
Во текот на изминатите две недели, жирито кое одлучува за изборот на најдобрата фотографија пријавена на криејтив комонс конкурсот, а сликана со камера од мобилен телефон, го направи потесниот избор од најдобрите 15.

Некои од фотографиите беа избор на повеќе членови од жирито, додека останатите беа избрани по вкус на секој од членовите поединечно.

Во продолжение можете да видите кои фотографии влегоа во потесниот круг. Од нив, повторно по пат на гласање и рангирање, ќе бидат избрани најдобрите 5 кои ќе добијат криејтив комонс маици, додека онаа фотографија што ќе освои најмногу поени, ќе му овозможи на нејзиниот креатор добивање на главната награда – мобилен телефон. Конечните резултати ќе бидат објавени наскоро.

bliznacki.jpg
dsc00013.png
dsc00012.png
dsc00038.png
dsc00221.png
dsc00245.png
ezero-mladost.png
ladovina.png
picture-1211.png
sunset-summer.png
mal-ribar.png
ohrid-leto-2008.jpg
your-dream-is-a-buterfly.png
longlasting-love.png
cador2.jpg

Кријетив комонс конкурсот кој започна на почетокот на летото, ја имаше темата лето и траеше до неговото завршување, имаше за цел да го поттикне споделувањето на што повеќе оригинални содржини создадени од македонски артисти и артисти-аматери. Вакви конкурси ќе бидат организирани и во иднина.

 
< Претходно   Следно >

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
safest place to buy levitra online
viagra buy online india
prednisone online sales
where to buy generic cialis online safely
buy levitra ireland
where can i buy viagra in nz
buy prednisone online australia
buy viagra cialis or levitra
buy levitra ireland
where can i buy viagra in nz
buy prednisone online australia
buy viagra cialis or levitra