Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна
Автоматско додавање на криејтив комонс лиценца во ПДФ документ Испечати Е-пошта
23.07.2008.

Со помош на ЦЦ ПДФ Конверторот лесно и едноставно може да вметнете криејтив комонс лиценца во вашите ПДФ документи. Апликацијата може да ја преземете од тука. По инсталцијата, апликацијата ќе биде додадена како печатач.

Следува видео со инструкции за користење на конверторот:

 

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Carryhealthy.comPharmshop.bizPharmausabuyonline.comIvantagehealth.netBestpillelement.winPharmapillsdiscount.comLifestore24x7.comPharmashopbiz.com