Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow ЧПП (FAQs) arrow Лиценцирање на дела
Лиценцирање на дела
Прашања за лицата кои размислуваат да стават Creative Commons лиценца на нивното дело
Филтер     Ред     Прикажи 
Датум Наслов на прилогот Посети
21.06.2007. Не ми се допаѓа како некој го користел моето дело во изведено дело или го вклучил во колективно дело 1946
21.06.2007. Што се случува ако некој го злоупотреби моето дело лиценцирано со Creative Commons? 1995
21.06.2007. Дали Creative Commons ќе ми помогне да ја спроведам мојата лиценца? 2084
21.06.2007. Дали Creative Commons лиценците важат на суд? 2098
21.06.2007. Што се случува кога сопственикот на авторските права вели дека нејзиното дело е лиценцирано со две р 1900
21.06.2007. Дали треба да користам Creative Commons лиценци за софтверска документација? 1857
21.06.2007. Дали можам да користам Creative Commons лиценца за софтвер? 2070
21.06.2007. Дали Creative Commons лиценците влијаат на фер користење, фер постапување или други исклучоци на авт 1855
21.06.2007. Дали ми е потребно обележување за авторски права за да го заштитам моето дело? 2004
21.06.2007. Дали треба да го регистрирам моето авторско право за да користам Creative Commons лиценца? 2149
21.06.2007. Дали ставањето на Creative Commons лиценца на моето дело е исто или е алтернатива на регистрирањето 1966
21.06.2007. Како го регистрирам моето авторско право? 2826
21.06.2007. Дали треба да го регистрирам моето авторско право? 2028
21.06.2007. Член сум на здружение за колективно остврување на авторските права, можам ли да ги користам Creative 1891
21.06.2007. Јас сум во бенд; можам ли да ги користам Creative Commons лиценците, а сè уште да наплаќам законски 1864
21.06.2007. Што е Commons тапија? Што е правниот код? Што прават html/мета податоците? 1938
21.06.2007. Дали треба да потпишам нешто или да се регистрирам за да добијам Creative Commons лиценца? 1924
21.06.2007. Што ако се предомислам? 1816
21.06.2007. Која Creative Commons лиценца треба да ја изберам? 2048
21.06.2007. За што треба да размислам пред да ја ставам Creative Commons лиценцата на моето дело? 1907
21.06.2007. Како функционира една Creative Commons лиценца? 2112
21.06.2007. Дали може да ставам Creative Commons лиценца на оф-лајн дело? 2050
21.06.2007. Како да ставам Creative Commons® лиценца на моето дело? 2011
 
<< Почеток < Претходна 1 Следна > Крај >>
Резултати 1 - 23 од 23

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
safest place to buy levitra online
viagra buy online india
prednisone online sales
where to buy generic cialis online safely
buy levitra ireland
where can i buy viagra in nz
buy prednisone online australia
buy viagra cialis or levitra
buy levitra ireland
where can i buy viagra in nz
buy prednisone online australia
buy viagra cialis or levitra