Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow ЧПП (FAQs) arrow За Creative Commons
За Creative Commons
Филтер     Ред     Прикажи 
Датум Наслов на прилогот Посети
21.06.2007. Ми се допаѓа она што го прави Creative Commons. Како можам да помогнам? 1787
21.06.2007. Што ќе се случи ако некој се обиде да заштити дело лиценцирано со CC преку алатки за управување со д 1813
21.06.2007. Дали Creative Commons е вклучена во управувањето со дигиталните права (DRM)? 1819
21.06.2007. Дали Creative Commons хостира или е сопственик на некоја содржина? 1832
21.06.2007. Каде е седиштето на Creative Commons? 1804
21.06.2007. Кому му служи или кого го застапува Creative Commons? 1695
21.06.2007. Кој го финансира Creative Commons? 1863
21.06.2007. Дали ќе треба да платам нешто за да ги користам лиценците и алатките на Creative Commons? 1837
21.06.2007. Кои проблеми Creative Commons има намера да ги реши? 1750
21.06.2007. Кој го започна Creative Commons? 1759
21.06.2007. Што е Creative Commons? 1831
21.06.2007. Дали делата кои користат лиценци на Creative Commons ќе бидат во „јавниот домен“? 1859
21.06.2007. Дали Creative Commons создава база на податоци за лиценцирани содржини? 1743
21.06.2007. Дали Creative Commons е против авторските права? 1766
 
<< Почеток < Претходна 1 Следна > Крај >>
Резултати 1 - 14 од 14

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
safest place to buy levitra online
viagra buy online india
prednisone online sales
where to buy generic cialis online safely
buy levitra ireland
where can i buy viagra in nz
buy prednisone online australia
buy viagra cialis or levitra
buy levitra ireland
where can i buy viagra in nz
buy prednisone online australia
buy viagra cialis or levitra