Лиценцирајсвое дело ПребарајCC лиценцирани дела
Почетна arrow ЧПП (FAQs) arrow Kористење на лиценцирани де
Kористење на лиценцирани дела
Прашања за луѓето кои размислуваат за користење на дела лиценцирани со Creative Commons
Филтер     Ред     Прикажи 
Датум Наслов на прилогот Посети
21.06.2007. Користев дел од дело лиценцирано со Creative Commons, според која лиценца на Creative Commons можам 1925
21.06.2007. Дали можам Дали можам да комбинирам две дела со различни лиценци на Creative Commons? Дали можам да 1842
21.06.2007. Ако користам едно дело лиценцирано со Creative Commons со други дела, дали сè друго треба да лиценци 1831
21.06.2007. Што е изведено дело? 1882
21.06.2007. Како соодветно да го атрибутирам делото лиценцирано со Creative Commons? 1860
21.06.2007. Дали користењето на дела лиценцирани со Creative Commons ми ги дава сите права што ми се потребни? 1855
21.06.2007. Како да користам дело лиценцирано со Creative Commons? 1796
21.06.2007. Значи не треба да платам за користењето на дела лиценцирани со Creative Commons ако ги почитувам усл 1815
21.06.2007. Што се случува ако сакам поинаку да користам едно дело? 1870
21.06.2007. Што значи копчето „Некои права се задржани“ на Creative Commons? Што прави лиценцата на Creative Com 1802
21.06.2007. Значи, „NonCommercial“ (некомерцијално) значи дека делото не може да се користи комерцијално? 1841
21.06.2007. Кои се условите на лиценцата на Creative Commons? 1869
21.06.2007. Дали Creative Commons ја утврдува содржината која се дава на употреба со нивните лиценци? 1945
21.06.2007. Дали Creative Commons ќе ми даде дозвола за да користам некое дело? 1809
 
<< Почеток < Претходна 1 Следна > Крај >>
Резултати 1 - 14 од 14

Пребарување

PDF+CC

Advertisement

Најавување


Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? НаправетеCommunia
Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
safest place to buy levitra online
viagra buy online india
prednisone online sales
where to buy generic cialis online safely
buy levitra ireland
where can i buy viagra in nz
buy prednisone online australia
buy viagra cialis or levitra
buy levitra ireland
where can i buy viagra in nz
buy prednisone online australia
buy viagra cialis or levitra